Slapen


Original Boxsprings - Slapen - Inspiratie
Original Boxsprings - Auping

Met de Original boxspring kies je voor de perfecte basis. Een boxspring met uitstekende ondersteuning en stabiliteit door de spiraalbodem met pocketveren. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras. Keuze uit 5 hoofdborden en 1 voetbord - Bekroond door Goed Industrieel ontwerp 2014

Slimbox - Eastborn - Slapen
Slimbox - Eastborn

Deze boxspringcombinatie heeft een 12cm mini bonell intererieur voor een zeer strak design. Het hoofdbord is ook een strak en dun hoofdbord van 7cm met een lichte afronding aan de bovenkant van het hoofdbord. Om het af te maken zitten er op iedere hoek schuinaflopende RVS poten. Deze boxspring kan gecombineerd worden met elk matras uit de Eastborn collectie. Het is mogelijk om de matrassen zowel “wit” als “gestoffeerd” te leveren. Leverbaar in de maten 160/180×200/210, echter is de boxspringmaat standaard altijd 20cm breder en de lengte 10cm langer.

Newcastle_Eastborn_Slapen_Inspiratie
Newcastle - Eastborn

Absolute winnaar met subtiele design looks. Voorzien van een hoog, recht vormgegeven hoofdbord met een subtiele afronding aan de bovenkant. Dit model is in alle stoffen uit onze collectie leverbaar, waardoor dit prachtige model altijd aansluit bij jouw smaak. Het hoofdbord is leverbaar in twee hoogtes: ca. 85 cm en ca. 107 cm.

Perth - Eastborn - Slapen
Perth - Eastborn

Het zwevende hoofdbord valt je meteen op, óók door de gedetailleerde afwerking. Voorzien van een subtiele afronding en een opvallende vlindernaad in het midden van het bord. Leverbaar in alle stoffen uit onze collectie.

Energy - Eastborn - Slapen
Energy - Eastborn

De eerste lichtstralen kruipen langs de gordijnen. Je doet je ogen open en rekt je uit. Heerlijk geslapen. Je hoofd is fris, je lichaam uitgerust en je zit vol energie. Laat de dag maar komen. Jij kunt alles aan. Jouw geheim? De Eastborn Energy. Een boxspring die je lichaam perfect ondersteunt. Of je nu een zijslaper of een rugslaper bent. Stabiel, met een uitstekende veerkracht en ultiem ligcomfort. En dat voor de een zeer aantrekkelijke prijs. Daar krijg je toch energie van? De boxspring Energy is de verbeterde opvolger van de 'als beste getest' boxspring Nummer 10 door de Consumentenbond.

Richmond - Eastborn - Slapen
Richmond - Pullman

Op zoek naar een speels en tijdloos ogende boxspring die je ook nog eens de weldadige luxe van een hotelbed biedt? Maak kennis met het nieuwe model Richmond van Pullman. Het hoofdbord heeft een mooie vlakverdeling dat ontstaat door de stiknaden. Het geeft de boxspring een levendige en eigen, speelse uitstraling. De Pullmann Richmond boxspring, standaard in een vlakke uitvoering, is verkrijgbaar in een 23 cm (Silverline) en 26 cm (Goldline) hoge box (optioneel ook elektrisch tegen een meerprijs). De boxspring is voorzien van een binnenveringsinterieur dat zorgt voor ongekend comfort. Uniek is dat het interieur over het totale bedeoppervlakte veert

Linden  - Eastborn - Slapen
Linden - Eastborn

Het eigentijdse hoofdbord Linden kent een strak design met slanke lijnen en een luxe stoffering. De ranke sledes geven het bed een tijdloze uitstraling. Voor optimaal comfort wordt de boxspring gecombineerd met een topdekmatras van natuurlatex, dat zich naar het lichaam vormt. Kies een eigen kleur, stof en bijpassende accessoires!

Criade Boxspring - Slapen - Auping
Criade Boxspring - Auping

Een prachtige boxspring voor design lovers. Een opvallend en uniek stalen design frame. In zijn geheel minder hoog dan de traditionele boxsprings. Hierdoor speelt de Criade boxspring in op de trend van de slankere boxsprings. Kies een gestoffeerde matras in combinatie met een topper of kies een matras. Keuze uit 6 prachtige kleuren voor het frame - Keuze uit 5 hoofdborden en 3 voetborden

Domenica Boxspring - Slapen - Auping
Domenica Boxspring - Auping

Bekijk voorbeeld

Nice Boxspring - Slapen - Auping
Nice Boxspring - Auping

Bekijk voorbeeld